להשלים מידע
- בית אוכל – מקום להכנה או הגשה של מזון לצריכה במקום או מחוצה לו למעט עסק כמפורט בפריט 4.6 - מסעדה לרבות הגשת משקאות משכרים לצריכה במקום ושאינו עסק שעיקר פעילותו הגשת משקאות משכרים לצורך צריכה במקום כאמור בפריט 4.8 לרבות משלוח מזון
- מספר: 4.2 א
- קטגוריה: פרטי רישוי - קבוצה 4: מזון
- עמדה תכנונית של המועצה: מותר במבנה מגורים עם מסחר
- בית אוכל – מקום להכנה או הגשה של מזון לצריכה במקום או מחוצה לו למעט עסק כמפורט בפריט 4.6 - בית קפה, מזנון, בית אוכל אחר לרבות הגשת משקאות משכרים לצריכה במקום ושאינו עסק שעיקר פעילותו הגשת משקאות משכרים לצורך צריכה במקום כאמור בפריט 4.8
- מספר: 4.2 ב
- קטגוריה: פרטי רישוי - קבוצה 4: מזון
- עמדה תכנונית של המועצה: מותר במבנה מגורים עפ מסחר
- בית אוכל – מקום להכנה או הגשה של מזון לצריכה במקום או מחוצה לו למעט עסק כמפורט בפריט 4.6 - הכנת מזון למכירתו לצריכה מחוץ למקום הכנתו, לרבות משלוח מזון ולמעט הסעדה כמשמעותה בסעיף 4.6 ה
- מספר: 4.2 ג
- קטגוריה: פרטי רישוי - קבוצה 4: מזון
- עמדה תכנונית של המועצה: מותר במבנה מגורים עם מסחר
- ת קירור – לבשר, דגים, עופות, ביצים ומוצריהם
- מספר: 4.3 א
- קטגוריה: פרטי רישוי - קבוצה 4: מזון
- עמדה תכנונית של המועצה: מותר רק באזור תעשיה קלה ומלאכה
- בית קירור - למזון אחר ומרכיביו
- מספר: 4.3 ב
- קטגוריה: פרטי רישוי - קבוצה 4: מזון
- עמדה תכנונית של המועצה: מותר רק באזור תעשיה קלה ומלאכה
- בשר, עופות, דגים, בעלי חיים ימיים או חלקיהם – טיפול בבשר גולמי ואריזתו, ביכולת ייצור העולה על 5 טונות ליום
- מספר: 4.4 ב
- קטגוריה: פרטי רישוי - קבוצה 4: מזון
- בשר, עופות, דגים, בעלי חיים ימיים או חלקיהם –טיפול בבשר גולמי ואריזתו, ביכולת ייצור שאינה עולה על 5 טונות ליום
- מספר: 4.4 ז
- קטגוריה: פרטי רישוי - קבוצה 4: מזון
- עמדה תכנונית של המועצה: מותר רק באזור תעשיה קלה ומלאכה
- מזון ומרכיביו לרבות משקאות וחומרי גלם- ייצורו, עיבודו, אריזתו, מחומרי גלם מן החי ביכולת ייצור העולה על 5 טונות ליום ייצורו, עיבודו אריזתו, מחומרי גלם שאינם מן החי ביכולת ייצור העולה על 50 טונות ליום
- מספר: 4.6 א
- קטגוריה: פרטי רישוי - קבוצה 4: מזון
- עמדה תכנונית של המועצה: מותר באזור תעשייה קלה ומלאכה
- מזון ומרכיביו לרבות משקאות וחומרי גלם – אחסונו
- מספר: 4.6 ג
- קטגוריה: פרטי רישוי - קבוצה 4: מזון
- עמדה תכנונית של המועצה: מותר רק באזור תעשיה קלה ומלאכה
- מזון ומרכיביו לרבות משקאות וחומרי גלם – הובלתו, הפצתו או חלוקתו
- מספר: 4.6 ד
- קטגוריה: פרטי רישוי - קבוצה 4: מזון
- הסעדה (קייטרינג) - כהגדרתה בתקנות רישוי עסקים (תנאים תברואיים לעסקים ליצור מזון), התשל"ב- 1972
- מספר: 4.6 ה
- קטגוריה: פרטי רישוי - קבוצה 4: מזון
- עמדה תכנונית של המועצה: מותר רק באזור תעשיה קלה ומלאכה
- מזון ומרכיביו לרבות משקאות וחומרי גלם – ייצורו, עיבודו, אריזתו, מחומרי גלם מן החי ביכולת ייצור שאינה עולה על 5 טונות ליום; ייצורו, עיבודו, אריזתו, מחומרי גלם שאינם מן החי ביכולת ייצור שאינה עולה על 50 טונות ליום
- מספר: 4.6 ו
- קטגוריה: פרטי רישוי - קבוצה 4: מזון
- עמדה תכנונית של המועצה: מותר רק באזור תעשיה קלה ומלאכה
- קיוסק
- מספר: 4.7 א
- קטגוריה: פרטי רישוי - קבוצה 4: מזון
- עמדה תכנונית של המועצה: מותר במבנה מגורים עם מסחר
- מרכול – מקום לממכר מזון ומוצרי צריכה לשימוש אישי או ביתי, שאין בו טיפול במזון, לרבות משלוח מזון;
- מספר: 4.7 ב
- קטגוריה: פרטי רישוי - קבוצה 4: מזון
- עמדה תכנונית של המועצה: מותר במבנה מגורים עם מסחר
- אטליז – מכירת בשר, עופות או דגים שאינם קפואים
- מספר: 4.7 ג
- קטגוריה: פרטי רישוי - קבוצה 4: מזון
- עמדה תכנונית של המועצה: מותר במבנה מגורים עם מסחר
- מרכול – כמשמעותו בפרט 4.7 ב, שיש בו טיפול במזון, לרבות משלוח מזון
- מספר: 4.7 ד
- קטגוריה: פרטי רישוי - קבוצה 4: מזון
טוען...